Member area

REUNIÓ D’ARMADORS

Benvolguts/des armadors/es,

El 22 de setembre del 2022 a les 19:30 us convoquem a la Reunió d’Armadors del RCMB per presentar-vos la nova temporada que enguany, com a objectiu principal, té fer CLUB!!!!
Motores, velers, TOTS JUNTS FENT ALGUNA ACTIVITAT AL MAR, què us sembla?
El Marítim us necessita!!!
El Marítim us escolta!!!
Què us agradaria fer?
Us animem a compartir entre tots i totes les noves idees i propostes.

També us informem que farem un nou grup de WhatsApp exclusivament per a armadors/es del club per la qual cosa us agrirem que en ens indiqueu si no voleu estar al grup.

Us hi esperem!

The event is finished.

Event types:

Date

22 / 09 / 2022
Expired!

Time

19:30 - 21:30

Location

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Activities

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

We process the information you provide to us in order to provide the requested services. The data provided will be kept until the interested party requests the deletion of their data. The data will not be passed on to third parties unless there is a legal obligation. In accordance with current regulations, you have the right to access your personal data, rectify inaccurate data or request its deletion when the data is no longer needed.