Área del socio

REUNIÓ D’ARMADORS

Benvolguts/des armadors/es,

El 22 de setembre del 2022 a les 19:30 us convoquem a la Reunió d’Armadors del RCMB per presentar-vos la nova temporada que enguany, com a objectiu principal, té fer CLUB!!!!
Motores, velers, TOTS JUNTS FENT ALGUNA ACTIVITAT AL MAR, què us sembla?
El Marítim us necessita!!!
El Marítim us escolta!!!
Què us agradaria fer?
Us animem a compartir entre tots i totes les noves idees i propostes.

També us informem que farem un nou grup de WhatsApp exclusivament per a armadors/es del club per la qual cosa us agrirem que en ens indiqueu si no voleu estar al grup.

Us hi esperem!

El evento está terminado.

Tipo de evento:

Fecha

22 / 09 / 2022
Eventos pasados

Hora

19:30 - 21:30

Localización

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Actividades

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contacto

Tratamos la información que nos facilita con el fin de prestar los servicios solicitados. Los datos proporcionados se conservarán hasta que el interesado solicite la supresión de sus datos. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista obligación legal. De acuerdo con la normativa vigente, Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos no sean necesarios.