Espace partenaire

REUNIÓ D’ARMADORS

Benvolguts/des armadors/es,

El 22 de setembre del 2022 a les 19:30 us convoquem a la Reunió d’Armadors del RCMB per presentar-vos la nova temporada que enguany, com a objectiu principal, té fer CLUB!!!!
Motores, velers, TOTS JUNTS FENT ALGUNA ACTIVITAT AL MAR, què us sembla?
El Marítim us necessita!!!
El Marítim us escolta!!!
Què us agradaria fer?
Us animem a compartir entre tots i totes les noves idees i propostes.

També us informem que farem un nou grup de WhatsApp exclusivament per a armadors/es del club per la qual cosa us agrirem que en ens indiqueu si no voleu estar al grup.

Us hi esperem!

L'événement est terminé.

Étiquettes :

Date

22 / 09 / 2022
Expiré!

Heure

19:30 - 21:30

Emplacement

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

Nous traitons les informations que vous nous fournissez afin de fournir les services demandés. Les données fournies seront conservées jusqu’à ce que l’intéressé demande la suppression de ses données. Les données ne seront pas transmises à des tiers, sauf obligation légale. Conformément à la réglementation en vigueur, vous disposez d’un droit d’accès à vos données personnelles, de rectification de données inexactes ou de demande de suppression lorsque les données ne sont plus nécessaires.