Member area

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Socis, amics i navegants

El proper divendres 13 de maig a les 19h, us convidem a la xerrada que ens oferirà David Ruiz sobre la seva volta al món a bord del Thor i que ha recollit en el llibre “Irse.”

Us esperem al Saló Noble.

Agrairem confirmació d’assistència, enviant un e-mail a: club@maritimbarcelona.org

The event is finished.

Event types:

Date

13 / 05 / 2022
Expired!

Time

19:00 - 22:00

Location

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Activities

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

We process the information you provide to us in order to provide the requested services. The data provided will be kept until the interested party requests the deletion of their data. The data will not be passed on to third parties unless there is a legal obligation. In accordance with current regulations, you have the right to access your personal data, rectify inaccurate data or request its deletion when the data is no longer needed.