Área del socio

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Socis, amics i navegants

El proper divendres 13 de maig a les 19h, us convidem a la xerrada que ens oferirà David Ruiz sobre la seva volta al món a bord del Thor i que ha recollit en el llibre “Irse.”

Us esperem al Saló Noble.

Agrairem confirmació d’assistència, enviant un e-mail a: club@maritimbarcelona.org

El evento está terminado.

Tipo de evento:

Fecha

13 / 05 / 2022
Eventos pasados

Hora

19:00 - 22:00

Localización

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Actividades

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contacto

Tratamos la información que nos facilita con el fin de prestar los servicios solicitados. Los datos proporcionados se conservarán hasta que el interesado solicite la supresión de sus datos. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista obligación legal. De acuerdo con la normativa vigente, Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos no sean necesarios.