Espace partenaire

SANT JOAN- NIT MÀGICA AL MARÍTIM

Benvolguts/des,

El pròxim dijous 23 de juny de 20.00 a 23.00 hores us convidem a gaudir d’una nit màgica al bar del club amb un Pica-Pica, seguit de música ambient a la terrassa:

Pernill ibèric amb pa de vidre – Nachos amb guacamole

Truita de patates tradicional – Escalivada amb anxova

Croquetes – Braves

1 Consumició (cervesa, vi, refresc o aigua)

Coca de Sant Joan i copa capa

Podeu reservar taula al: 663628516

Us hi esperem!

L'événement est terminé.

Étiquettes :

Date

23 / 06 / 2022
Expiré!

Heure

20:00 - 23:00
Activité

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

Nous traitons les informations que vous nous fournissez afin de fournir les services demandés. Les données fournies seront conservées jusqu’à ce que l’intéressé demande la suppression de ses données. Les données ne seront pas transmises à des tiers, sauf obligation légale. Conformément à la réglementation en vigueur, vous disposez d’un droit d’accès à vos données personnelles, de rectification de données inexactes ou de demande de suppression lorsque les données ne sont plus nécessaires.