Área del socio

SANT JOAN- NIT MÀGICA AL MARÍTIM

Benvolguts/des,

El pròxim dijous 23 de juny de 20.00 a 23.00 hores us convidem a gaudir d’una nit màgica al bar del club amb un Pica-Pica, seguit de música ambient a la terrassa:

Pernill ibèric amb pa de vidre – Nachos amb guacamole

Truita de patates tradicional – Escalivada amb anxova

Croquetes – Braves

1 Consumició (cervesa, vi, refresc o aigua)

Coca de Sant Joan i copa capa

Podeu reservar taula al: 663628516

Us hi esperem!

El evento está terminado.

Tipo de evento:

Fecha

23 / 06 / 2022
Eventos pasados

Hora

20:00 - 23:00
Actividades

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contacto

Tratamos la información que nos facilita con el fin de prestar los servicios solicitados. Los datos proporcionados se conservarán hasta que el interesado solicite la supresión de sus datos. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista obligación legal. De acuerdo con la normativa vigente, Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos no sean necesarios.