Espace partenaire

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Socis, amics i navegants,

El dissabte 23 d’abril a les 19h, en Leonardo García de Vicentiis,  ens parlarà sobre l’evolució del disseny naval a la Copa Amèrica.

Us esperem al Saló Noble del Club!!

Us agrairem confirmació d’assistència per control d’aforament, enviant un e-mail a club@maritimbarcelona.org

 

LES XERRADES DEL MARÍTIM_Diseño Naval_Copa América LES XERRADES DEL MARÍTIM_Disseny Naval_Copa Amèrica

 

 

L'événement est terminé.

Étiquettes :

Date

23 / 04 / 2022
Expiré!

Heure

19:00 - 21:00

Emplacement

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Activité

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

Nous traitons les informations que vous nous fournissez afin de fournir les services demandés. Les données fournies seront conservées jusqu’à ce que l’intéressé demande la suppression de ses données. Les données ne seront pas transmises à des tiers, sauf obligation légale. Conformément à la réglementation en vigueur, vous disposez d’un droit d’accès à vos données personnelles, de rectification de données inexactes ou de demande de suppression lorsque les données ne sont plus nécessaires.