Área del socio

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Socis, amics i navegants,

El dissabte 23 d’abril a les 19h, en Leonardo García de Vicentiis,  ens parlarà sobre l’evolució del disseny naval a la Copa Amèrica.

Us esperem al Saló Noble del Club!!

Us agrairem confirmació d’assistència per control d’aforament, enviant un e-mail a club@maritimbarcelona.org

 

LES XERRADES DEL MARÍTIM_Diseño Naval_Copa América LES XERRADES DEL MARÍTIM_Disseny Naval_Copa Amèrica

 

 

El evento está terminado.

Tipo de evento:

Fecha

23 / 04 / 2022
Eventos pasados

Hora

19:00 - 21:00

Localización

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Actividades

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contacto

Tratamos la información que nos facilita con el fin de prestar los servicios solicitados. Los datos proporcionados se conservarán hasta que el interesado solicite la supresión de sus datos. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista obligación legal. De acuerdo con la normativa vigente, Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos no sean necesarios.