Àrea del soci

Estades Esportives

El Club acull des del 2011 les “Estades d’Estiu”, una excel.lent activitat pels petits i joves que, en un entorn privilegiat, s’introdueixen en els esports nàutics i al mateix temps aprenen a ser responsables i respectuosos amb el medi ambient. 

Estades de Setmana Santa

La primavera es un gran moment per anar a l'aigua. Aprofita les vacances de Setmana Santa i vine al Maritim per gaudir del mar i la navegació.
Més informació

Estades d'estiu de Vela

Des de finals de juny i tot el juliol, les estades d'estiu ofereixen a nois i noies de 6 a 17 anys la possibilitat d'aprendre i a navegar, compartint moments de joc, d'aprenentatge del medi natural, d'amistat i de molta diversió! Organitzades per setmanes i amb opció de mitja pensió, les estades són l'ocasió per gaudir del mar de Barcelona.
Més informació

Estades d'estiu Kids de Vela

Oferim unes estades adaptades als més petits. ( 4, 5 i 6 anys ). Amb activitats adients adients a la seva edat.
Més informació

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.