Àrea del soci

Projecte “White Shadow Marítim Barcelona”. Ocean Globe Race 2023

621 dies són els que queden per la sortida de la Ocean Globe Race 2023 i el White Shadow Marítim Barcelona ja ha començat a preparar la seva participació. Podeu seguir tots els detalls de la posada a punt del barco seguint aquest enllaç

La regata Ocean Globe Race (OGR) té com a objectiu reviure l’estil de les regates clàssiques i tornar a la navegació tradicional amb la participació de velers clàssics i tripulacions amateurs.

50 anys després de la primera regata Whitebred al 1973, Jean Cristophe Petit amb el White Shadow Marítim Barcelona, participarà el 2023 en aquesta emblemàtica regata amb el seu Swan 57, que fa unes poques setmanes va sortir a fer un passeig amb els socis que s’hi van apuntar.

Hi haurà més oportunitats de sortir i conèixer de prop aquest magnífic barco, estigueu atents!
Si voleu saber més d’aquest projecte cliqueu https://oceangloberace.com/

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.