Àrea del soci

Trenta embarcacions a la Regata Inversa

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Inversa, una regata molt especial per la seva peculiaritat. Les embarcacions prenen la sortida segons la distància del recorregut i el seu Ràting (el més lent surt primer i el més ràpid últim), és a dir hi ha tantes sortides com embarcacions inscrites. Teòricament, totes les embarcacions arriben a la vegada.

Enguany hi han participat trenta embarcacions, notablement superior a l’anterior edició, on van participar 20 embarcacions. Amb una organització impecable que va permetre celebrar la regata a pesar del poc vent, es va viure una jornada de mar pla i un sol fantàstic.

Després es va celebrar un dinar tots junts a la terrassa del Marítim on també es va fer entrega de premis i es va celebrar sorteig gràcies al col·laborador Obras Vivas. El BLUE del Jordi Costa (RCNB) va ser el campió, per davant de l’ENIGMA de Lluís Tort (RCNB) que va ser segon i BLUE OYSTER amb Robert Llorach (RCMB) tercer i guanyador del sorteig.

Enhorabona a tots!

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.