Àrea del soci

Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

25e Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, Reial Club Marítim Barcelona, 13-14 de novembre

Ho hem tornat a fer, després de dos anys sense poder organitzar cap regata de rem a causa de la pandèmia, el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, les aigües del Port de Barcelona van ser testimoni del 25e Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. 

Enguany el dissabte es va celebrar la Bandera Catalana, on tripulacions vingudes d’arreu de la geografia catalana van competir en bots de quatre skull. 

El guanyadors de la Bandera Catalana van ser en categoria absoluta Masculina el C.N AMPOSTA. 

La tripulació del Marítim 2, integrada per David Ballester-Daniel Sigurbjornsson-Rodrigo Ben i Nicolas Cardona van assolir la primera plaça a la Final B. Tanmateix, la tripulació del Marítim 1 va finalitzar primera de la final C, van integrar el bot Quim Llobera-Andrés Mota-Alberto Díaz i Alex Cases. 

En categoria fèmines, les guanyadores van ser les remeres del C.N Banyoles, les nostres esportistes van ser primeres de la final B, van remar Ainoha Massana-Helena López-Marina Morató i Laura López 

El diumenge,  el 8+ va ser el protagonista de la jornada, amb la novetat de  que les tripulacions van ser categoria mixta. El guanyador d’aquest any va ser el C.N Amposta, la tripulació del Marítim va aconseguir una lluitada segona posició. Van representar al club dues tripulacions el Marítim 1: Laura López- Ainoha Massana – Nicolas Cardona – Rodrigo Ben – Helena López – Marina Morató – Dani Sigurbjornsson – David Ballester – Carla Fluxà. 

I el Marítim 2: Olivia de Paz – Yaiza Gómez – Alberto DÍaz – Andrés Mota – Anna Llorens – Irene Ballester – Alex Cases – Quim Lloberas i Bernat Llorens 

Felicitats a tots els remers, treballadors del club i voluntaris que han fet possible l’organització d’aquesta gran festa del rem. 

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.