Àrea del soci

Remodelació de la biblioteca

La biblioteca del Reial Club Marítim de Barcelona ha estat actualitzada, per tal d’adequar-la i que sigui d’un espai de gaudi i profit dels socis i sòcies del Marítim.

La biblioteca del RCMB és un ampli saló de lectura i consulta. Els socis i sòcies teniu al vostre abast una gran col·lecció de llibres nàutics, obres de la literatura universal, cartes nàutiques, cartells d’exposició i llibres històrics, que formen part de la nostra cultura marinera. La Biblioteca compta també amb una hemeroteca de revistes nàutiques, que inclou les publicacions del nostre Club.

Ara podreu gaudir de tots aquests elements d’una manera més còmoda i atractiva.
Esperem que la gaudiu.

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.