Àrea del soci

Estreno la meva etapa al Reial Club Marítim de Barcelona amb la màxima motivació per construcció i liderar el departament de Comunicació.

Expressar a l’exterior què és el Marítim: la història que hem viscut, els esports que practiquem, el valor que aportem a la ciutat, etc. són alguns dels punts claus que expressarem per difondre la cultura i els valors del nostre Club. 

La meva àmplia experiència liderant departaments de comunicació en entitats esportives, juntament amb la meva formació com a Periodista i un màster en Direcció de Comunicació Corporativa m’ha comportat tenir una visió global dels Clubs, ajudant-los a fer un pas endavant en la seva comunicació: millorant la reputació, definint lligams amb entitats, aconseguint una millora de la informació als socis i sòcies, etc. 

Per acabar, només vull transmetre les meves ganes de conèixer el valor humà del Club: tant els treballadors i treballadores com els socis i sòcies, que m’aproparan a tenir encara més una visió crítica del Marítim per difondre la nostra essència, els valors, i els objectius. En definitiva: a construir el departament de Comunicació del Reial Club Marítim de Barcelona. 

Natàlia Torné

Febrer 2023

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.