Estreno la meva etapa al Reial Club Marítim de Barcelona amb la màxima motivació per construcció i liderar el departament de Comunicació.

Expressar a l’exterior què és el Marítim: la història que hem viscut, els esports que practiquem, el valor que aportem a la ciutat, etc. són alguns dels punts claus que expressarem per difondre la cultura i els valors del nostre Club. 

La meva àmplia experiència liderant departaments de comunicació en entitats esportives, juntament amb la meva formació com a Periodista i un màster en Direcció de Comunicació Corporativa m’ha comportat tenir una visió global dels Clubs, ajudant-los a fer un pas endavant en la seva comunicació: millorant la reputació, definint lligams amb entitats, aconseguint una millora de la informació als socis i sòcies, etc. 

Per acabar, només vull transmetre les meves ganes de conèixer el valor humà del Club: tant els treballadors i treballadores com els socis i sòcies, que m’aproparan a tenir encara més una visió crítica del Marítim per difondre la nostra essència, els valors, i els objectius. En definitiva: a construir el departament de Comunicació del Reial Club Marítim de Barcelona. 

Natàlia Torné

Febrer 2023