Àrea del soci

LXXV Campionat d’Espanya de Ioles i IX regata Maremàgnum – Trofeu Port de Barcelona

DIUMENGE 19 DE NOVEMBRE 2023

Excel•lent LXXV Campionat d’Espanya de Ioles i IX regata Maremàgnum – Trofeu Port de Barcelona !!

L’esdeveniment, organitzat pel Reial Club Marítim de Barcelona i la Federació Espanyola de Rem, amb col·laboració amb Maremàgnum i el Port de Barcelona ha estat un èxit, gaudint del millor nivell d’arreu d’Espanya i d’una gran esportivitat

Pel que fa als resultats, volem destacar les molt bones posicions del Marítim: en la categoria veterà masculí, en la que hem fet or; Plata en les categories: veterana femenina, veterana mixta, i en les d’absolut (tan femení , com masculí). Felicitats també al Real Club Círculo de Labradores, ja que ha obtingut el premi Trofeu Maremàgnum, per ser el Club més medaller de la competició.

Volem agrair la implicació de la Federació Espanyola de Rem per co-organitzar l’esdeveniment i a Maremàgnum i el Port de Barcelona pel seu suport i col.laboració així com a Dolci preziosi ; a tots els esportistes que ho han donat tot a l’aigua, així com als tècnics, àrbitres, treballadors, voluntaris i als socis i sòcies del Marítim per ser-hi cada dia.

Resultats a: http://federemo.org/resultados-del-campeonato-de-espana-de-yolas-2023/

DISSABTE 18 DE NOVEMBRE

A per les finals!!!

Avui afrontem les finals del LXXV Campionat d’Espanya de Ioles i IX regata Maremàgnum – Trofeu Port de Barcelona després de viure ahir la jornada d’eliminatòries i repesca. Està sent un cap de setmana ple d’esportivitat!

Estem molt agraits per la vostra complicitat, un element clau per aconseguir una bona organització.

Desitgem molts èxits als participants! A per totes!

Resultats a: http://federemo.org/resultados-del-campeonato-de-espana-de-yolas-2023/

______________________________________________________________________________________

PREVIA:

Aquest cap de setmana tindrà lloc a les instal·lacions del Reial Club Marítim de Barcelona ell LXXV Campionat d’Espanya de Ioles i IX regata Maremàgnum – Trofeu Port de Barcelona! 

Un esdeveniment organitzat pel Marítim i la Federació Espanyola de Rem, amb col·laboració amb del Maremàgnum i el Port de Barcelona. 

El Campionat compta amb la presència de més de quatre-cents remers i remeres de tot el territori nacional, on es disputaran proves de ioles 4+ en les categories absolut, cadet, juvenil i veterà. 

S’espera que sigui una regata emocionant, donat l’alt nivell dels esportistes de reconegut prestigi a nivell nacional i internacional. 

Animeu-vos a venir-nos a veure i a animar als nostres participants!

Més informació, previsió horària i esportistes, fent clic aquí

Web de la Federació Espanyola de Rem

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.