Espace partenaire

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Socis, amics i navegants

El proper divendres 17 de juny a les 19h, us convidem a la xerrada que ens oferirà Tony Gratacós sobre la seva novel·la “Nadie lo sabe”, un thriller fascinant sobre la primera volta al món.

Us esperem al Saló Noble.

Agrairem confirmació d’assistència, enviant un e-mail a: club@maritimbarcelona.org

 

Nadie lo sabe_CAT Nadie lo sabe_CAST

L'événement est terminé.

Étiquettes :

Date

17 / 06 / 2022
Expiré!

Heure

19:00 - 21:30
Activité

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

Nous traitons les informations que vous nous fournissez afin de fournir les services demandés. Les données fournies seront conservées jusqu’à ce que l’intéressé demande la suppression de ses données. Les données ne seront pas transmises à des tiers, sauf obligation légale. Conformément à la réglementation en vigueur, vous disposez d’un droit d’accès à vos données personnelles, de rectification de données inexactes ou de demande de suppression lorsque les données ne sont plus nécessaires.