Área del socio

Inicio Calendari - Reial Club Marítim de Barcelona Club MARÍTIM: 120è ANIVERSARI-CONCERT PERE PEYRÒ

MARÍTIM: 120è ANIVERSARI-CONCERT PERE PEYRÒ

Benvolguts/des socis i sòcies,

Us convidem el dissabte, 26 de novembre a les 19.30 hores al concert d’en Josep Pere Peyrò, actor, director i dramaturg, acompanyat d’Aníbal Martínez, graduat a l’aula de Música Moderna i Jazz.
Més informació al següent enllaç: https://jppeyro.wixsite.com/intim/qui-s%C3%B3n

Apunteu-vos a: club@maritimbarcelona.org

Rebeu una cordial salutació,

Concert_Josep Pere Peyrò_RCMB

El evento está terminado.

Tipo de evento:

Fecha

26 / 11 / 2022
Eventos pasados

Hora

19:30 - 21:00

Localización

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Actividades

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contacto

Tratamos la información que nos facilita con el fin de prestar los servicios solicitados. Los datos proporcionados se conservarán hasta que el interesado solicite la supresión de sus datos. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista obligación legal. De acuerdo con la normativa vigente, Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos no sean necesarios.