Área del socio

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Benvolguts/des,

El proper 3 de febrer a les 19.00 hores esteu convidats a la xerrada que ens oferirà Seny Jiménez sobre el funcionament de les regates i tot el que hem de saber sobre la participació en les mateixes.

Us podeu inscriure enviant un correu a: club@maritimbarcelona.org

Us hi esperem!

Participació en regates

El evento está terminado.

Tipo de evento:

Fecha

03 / 02 / 2023
Eventos pasados

Hora

19:00 - 21:00

Localización

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Actividades

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contacto

Tratamos la información que nos facilita con el fin de prestar los servicios solicitados. Los datos proporcionados se conservarán hasta que el interesado solicite la supresión de sus datos. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista obligación legal. De acuerdo con la normativa vigente, Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos no sean necesarios.