Àrea del soci

El Marítim, unit al programa “Viu la Vela”

Ahir es va signar el protocol d’intencions del programa organitzat per l’Ajuntament de Barcelona “Viu la Vela”. Una iniciativa que té com a objectiu transmetre els valors de la vela, i la riquesa natural del medi aquàtic a tots els centres educatius de la ciutat.

El Reial Club Marítim de Barcelona dona suport a aquesta experiència sent un dels Clubs que hi participa (juntament amb el Nàutic de Barcelona, el Natació Barcelona, el BISC) i la Federació Catalana de Vela.

“Viu la Vela” té una gran importància per la ciutat comtal i concretament pel nostre medi, l’aquàtic, ja que s’ha organitzat estratègicament de forma prèvia a la Copa Amèrica cercant fórmules esportives, socials educatives i inclusives.

David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha agraït a tots els clubs, incloent-hi en el Marítim, considerant-nos com a “imprescindibles” per fer realitat el projecte tan important per construir una Barcelona “encarada al mar”.

En el programa hi participaran 17.000 alumnes de sisè de primària de 327 escoles i 23 centres d’educació especial; i pel RCMB és un repte formar-hi part i a la vegada una satisfacció apropar la vela als més joves.

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.