Àrea del soci

El Marítim, entitat centenària reconeguda per l’Ajuntament de Barcelona

Ahir al vespre l’Ajuntament de Barcelona va fer entrega de la placa i diploma al Reial Club Marítim de Barcelona, per la seva història, doncs s’han lliurat reconeixements a 97 entitats centenàries de la ciutat.

L’acte es va desenvolupar al Saló de Cent de l’Ajuntament; i el premi de la nostra entitat el va recollir el president del Marítim, el Miquel Delclós. En acabar, els representants del RCMB, juntament amb altres clubs, van fer un brindis al Pati de l’Ajuntament per celebrar el reconeixement.

Aquests tipus de distincions donen més mèrit a la trajectòria i a la història de la nostra entitat, sent una peça clau al desenvolupament de l’activitat esportiva, concretament de la nàutica, a Catalunya.

Moltes gràcies, a l’Ajuntament, per valorar-ho i a tots els socis i sòcies del Club per fer-ho possible.

Fotografies Edu Bayer i Josbel A. Tinoco, de l’Ajuntament:

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.