Àrea del soci

Celebrada la VIII Open Internacional Coastal de Barcelona de Rem de Mar i Campionat de Catalunya

Aquest dissabte 22 de juliol, es va organitzar el VIII Open Internacional Coastal de Barcelona de Rem de Mar en aigües obertes i també Campionat de Catalunya, en el que el Reial Club Marítim de Barcelona va guanyar la copa del Campionat de Catalunya.

Vam viure una alta participació, amb més de 80 esportistes i tretze clubs; el que representa una tendència força positiva des de la pandèmia. Tot  i les onades, va haver-hi un alt nivell i molta motivació. 

Volem agrair a tots els Clubs la seva participació, emplaçant-los a la pròxima edició l’any vinent i felicitar molt especialment a tots els esportistes.

També volem agrair el suport a Marina Vela, per haver-nos permès fer els embarcaments i desembarcaments a les seves instal·lacions. I gràcies per suport a l’Ajuntament de Barcelona, al Port de Barcelona i a la Federació Catalana de Rem. 

I molt especialment als nostres treballadors i voluntaris per haver-ho fet possible!

Gràcies a tothom!

Fotografies fent clic aquí

𝐒𝐎𝐌 𝐃𝐄 𝐌𝐀𝐑, 𝐒𝐎𝐌 𝐃𝐄𝐋 𝐌𝐀𝐑𝐈́𝐓𝐈𝐌

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.