Àrea del soci

Celebrada la Santiago Amat 2023!

Aquest cap de setmana hem viscut la regata Santiago Amat amb 43 embarcacions inscrites i unes condicions meteorològiques molt difícils, pel poc vent i molta onada, però una excel·lent organització que ha permès celebrar les dues proves de la regata.

La primera es disputava dissabte: després d’una hora i mitja d’espera, vam tenir les condicions establertes optimes per donar tret de sortida. El Comitè de Creuers va decidir fer el recorregut més curt, numeral 1 – Boia Besòs, amb cinc milles i mitja. L’ Smerit va ser primera embarcació en Temps Real.

Diumenge s’esperava que fos un dia difícil, ja que la previsió de vent era 0; però va entrar el 180 molt aviat. El comitè va tornar a decantar-se pel recorregut curt, de 5,8 milles, preveient que pujaria la pressió si sortia el sol. Tanmateix, es van viure unes condicions molt justes durant la major part de la prova amb 3,5 i 5,5 nusos (en algun moment vam arribar a 6-7 nusos). La primera embarcació en Temps Real a arribar va tornar a ser l’Smerit, el qual es va proclamar guanyador absolut de la Regata Santiago Amat 2023.

Durant la tarda vam viure el lliurament de premis en un ambient festiu a la terrassa del Club, on vam poder viure plegats la cloenda d’aquesta mítica i especial regata Santiago Amat del Marítim que s’ha pogut celebrar gràcies a la insistència i a la bona planificació de l’organització.

Volem destacar, no només el bon ambient viscut durant tot el cap de setmana, sinó la paciència de totes les embarcacions en aguantar i finalitzar les proves. Enhorabona a tots i a totes!

Resultats fent clic aquí

Fotografies fent clic aquí

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.