Àrea del soci

Celebrada la Regata Reis!

El diumenge 14 de gener el Reial Club Marítim de Barcelona va celebrar la regata de reis, amb 59 embaracions de set clubs diferents.

La jornada va iniciar a les instal·lacions del Club, gaudint del tradicional tortell de reis al matí. El vent inestable i rolón, a l’inici el Comitè de Regates, va aplaçar per recolocar el Camp de Regates per a continuació donar tret a les 4 sortides, una per a cada grup de classificació.

Després el vent va baixar i es va quedar la flota encalmada fins que va entrar un vent fluix de component sud sud-oest.; que combinat amb una corrent molt forta de sud, va fer que les embarcacions que van anar per terra dominessin la prova.

El comitè va decidir escurçar el recorregut a la boia de Garbí i d’aquesta manera totes les embarcacions van poder acabar la prova. Finalment es van lliurar els premis al Marítim.

Des d’aquestes línies felicitem a tot l’equip tècnic i molt especialment a la Seny perquè van aconseguir que es fes la regata en unes condicions molt i molt difícils.

La propera regata serà La inversa i se celebrarà el 27 de gener.

Consulta resultats a: https://maritimbarcelona.sailti.com/…/menuaction/race

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.