Àrea del soci

Sortida Ocean Global Race

El proper diumenge 10 de setembre el vaixell White Shadow Marítim Barcelona viurà el tret de sortida a l’Ocean Global Race; una regata que farà la volta al món a vela durant un any i mig amb l’objectiu de navegar com es feia als anys setanta: sense tecnologia intel·ligent ni suports moderns que facilitin la navegació. El White Shadow és l’única embarcació espanyola i la que més representació femenina porta, amb vuit dones de les vint-i-quatre persones tripulants.

El mateix diumenge a les 13h seguirem en directe la sortida d’aquesta emblemàtica regata des de les instal·lacions del Marítim,a través del canal de Youtube oficial de l’organització: https://www.youtube.com/@OceanGlobeRace/streams

Us esperem diumenge a les 13h a la Sala d’Exposicions del Reial Club Marítim de Barcelona perqué el White Shadow Marítim Barcelona noti l’escalf i els ànims dels socis i sòcies.

L'acte s'ha acabat.

Data

10 / 09 / 2023
Caducat!

Hora

13:30 - 15:30

Categories

Adults
Activitat

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.