Àrea del soci

LES XERRADES DEL MARÍTIM

Benvolguts/des socis i sòcies,

El proper 17 de desembre a les 12h, esteu convidats a la taula rodona de remers i entrenadors que han participat a Campionats del Mon i Olimpíades, així com remers actuals del Club.

Eduardo de Camilles, Isidro Martin, Rubén Rubio, Xavi Rojas, Josefa Benitez i Alex Sigurbjonson us explicaran com han compaginat l’esport amb els estudis i/o professions i com ha influït l’esport a la seva vida. A més, Eduardo de Camilles, actual entrenador d’un College, ens explicarà els beneficis d’estudiar a les universitats nord-americanes pels esportistes i com treure’n profit, així com de la seva experiència a Sud-Amèrica .

Ens farà de moderador, Jose Antonio Martí .

Us hi esperem a tots!

Apunteu-vos a: club@maritimbarcelona.org

Taula rodona rem

 

L'acte s'ha acabat.

Etiquetes:

Data

17 / 12 / 2022
Caducat!

Hora

12:00 - 14:00

Ubicació

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Activitat

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.