Àrea del soci

Bona participació del Marítim a l’Interclubs

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 47a edició del Campionat Interclubs -Premi Jordi Vives- un esdeveniment molt especial el qual participem el Reial Club Marítim de Barcelona juntament amb el CN Arenys de Mar, el CN El Balís, i el Reial Club Nàutic de Barcelona .

Dissabte al migdia es va donar el tret de sortida desde El Balís, a Sant Andreu de Llavaneres, direcció Barcelona. A pesar del poc vent i la lentitud de tota la regata, l’organització va decidir escurçar el recorregut a la porta de pas, a Badalona, de 16 milles a 12 milles. Els participants arribaven al Marítim, on vam oferir una fideuà per agafar forces per l’endemà.

Diumenge al matí, començava l’aventura al RCNB, direcció Maresme. Prometia una jornada més divertida que l’anterior, ja que feia més vent però amb fred. I així va ser: les embarcacions van passar per Cabrera de Mar i van seguir fins arriba a El Balís, on va finalitzar el Campionat i es van lliurar els premis.

El Marítim hi va participar amb sis embarcacions, de les quals quatre van pujar a podi: el Menut, la Baldufa, Tarterita i Blue Oyster.

Va ser un cap de setmana ple d’intensitat, esportivitat i estratègia, on els nostres navegants van fer pinya i van gaudir de l’ambient. Com sempre, l’interclubs és un campionat molt especial i aquest any ha mantingut l’essència única de la competició.

Moltes felicitats!

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.