Àrea del soci
Home Calendari Club EL VERMUT MUSICAL DEL MARÍTIM

EL VERMUT MUSICAL DEL MARÍTIM

Benvolguts/des,

Us convidem a gaudir d’aquest esdeveniment musical el diumenge 19 de juny.

La música Gnawa té les seves arrels al Marroc, l’imperi mandinga, Mali i altres països de l’Àfrica occidental, i va ser portada pels esclaus arribats al Marroc que van viatjar amb la seva herència musical i les seves creences, la mescla de les quals es va convertir en cerimònies de tràngol per a curar i sanar l’ànima.

Afro Gnawa Quartet incorpora tota aquesta tradició a les músiques d’herència africana que van germinar en els Estat Units, el Jazz, el Funk, i el Groove en general, que són amanits amb les melodies de vents provinents de diversos llocs del món, i les lletres en Àrab enriquides amb les llengües ancestrals dels Fula, Bambra i Haussa.

Us hi esperem!

The event is finished.

Data

19 / 06 / 2022
Expired!

Time

12:00 - 17:00

Ubicació

Edifici Marítim
Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona
Activitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.