Espace partenaire

La Marató 2021, per la salut mental

Llagut i velers solidaris

Amb motiu de la Marató de TV3, aquest any dedicat a les malalties mentals, el passat 19 de desembre el nostre llagut es va convertir en un “llagut solidari” i gràcies a la generositat dels nostres voluntaris va amarrar al Moll de la Fusta, per fer sortides de mitja hora.

Aprofitant la Regata de Nadal dels nostres joves, navegants del Club, també voluntaris, van fer una sortida amb els pares dels nois i noies que hi participaven fent d’aquesta manera un petit tast de navegació.

Per arrodonir el dia, vam tenir la visita sorpresa del President del Port, el Sr. Damià Calvet, a qui agraïm especialment la seva presència recolzant les activitats de la Marató.

La recaptació de totes dues activitats anirà destinada íntegrament al compte de la Marató de TV3, col·laborant així en la recerca científica destinada a la salut mental.

Moltes gràcies a tots!

 

Contacte

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

Contact

Nous traitons les informations que vous nous fournissez afin de fournir les services demandés. Les données fournies seront conservées jusqu’à ce que l’intéressé demande la suppression de ses données. Les données ne seront pas transmises à des tiers, sauf obligation légale. Conformément à la réglementation en vigueur, vous disposez d’un droit d’accès à vos données personnelles, de rectification de données inexactes ou de demande de suppression lorsque les données ne sont plus nécessaires.