REM - banc Mòbil Iniciació nivell 2

Per aquells que desitgen continuar amb l’aprenentatge del rem en banc mòbil i han superat amb exit el curs d’iniciació, el club ofereix el curs de perfeccionament.

Curs d'iniciació de banc mòbil nivell 2

Per aquells que desitgen continuar amb l’aprenentatge del rem en banc mòbil i han superat amb exit el curs d’iniciació nivell 1, el club ofereix el curs d’iniciació nivell 2.

L’activitat es realitza en 2 caps de setmana, 2 hores cada dia de rem a l’aigua en iola individual o en altres bots segons el nivell adquirit, ja sigui individualment o colectiu.

* Mínim 4 persones per curs      * * És obligatori saber nadar.

CALENDARI

Preu

EQUIPAMENT:

Inscripció

REM - banc Mòbil perfeccionament

  • Omplir el següent formulari d’inscripció.
  • Presentar una còpia de la targeta de la seguretat social: per email a caprem@maritimbarcelona.org o a la secretaria del Marítim.
  • Fer el pagament per transferència bancària: cal enviar el comprovant a caprem@maritimbarcelona.org

BBVA IBAN/Núm. compte:
ES45 0182 1043 3901 0150 5961

Beneficiari:
Reial Club Marítim de Barcelona

Concepte:
REM + NOM I COGNOM ALUMNE

LLOC DE REALITZACIÓ:
Reial Club Marítim de Barcelona, Moll d’Espanya s/n, 08039 Barcelona.

** És obligatori saber nadar.
** Banc mòbil – Mínim 4 persones per curs.

Tractem l’informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats. Les dades proporcionades es conservaran fins que l’interessat no sol·liciti la supressió de les seves dades. Les dades no se cediran a tercers llevat que hi hagi obligació legal. D’acord amb la normativa vigent, Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.