Tot el que es pot necessitar

Serveis

Som un club nàutic i esportiu que es preocupa per oferir als socis i sòcies allò que necessiten per sentir-se còmodes en qualsevol moment.

1. Amarraments

33

8,00 X 2,40

46

11,00 X 3,40

12

14,00 X 4,20

30

9,00 X 3,00

36

12,00 X 3,60

7

15,00 X 4,50

53

10,00 X 3,20

20

13,00 X 3,90

2

20,00 X 5,00

239 amarratges

Actualment, el Reial Club Marítim de Barcelona disposa de 239 amarratges.


A totes les palanques hi han instal·lats fingers transitables per a l’amarratge d’embarcacions, excepte la més exterior i propera a la Rambla de Mar, on el fondeig es fa amb cadenes i morts de formigó per a garantir una major fixació de tota l’estructura. Tenen un comportament excepcional davant l’efecte que es produeix al pas de les persones i el seu gran poder de sobrecàrrega.


Hi han instal·lades caixes de subministrament Tally amb cos d’alumini estanc, amb dues preses d’aigua i dues preses de llum per torreta (16 A / 220 V i 32 A / 220 V), i amb llum d’abalisament de baix consum.


Els pantalans i els fingers són d’aliatge inoxidable d’alumini d’alta resistència. Els pantalans tenen 2 metres d’ample amb un francbord de 70 cm. i flotadors de formigó amb nucli de poliestirè expandit. El fondeig dels pantalans es fa mitjançant cadena d’acer i morts de formigó de 3,5t cada un.


El paviment és de taules massisses raspallades i soldadures amb estries antilliscants del gènere bolondo, espècie tropical d’origen africà resistent a l’aigua de mar, humitat, fangs, etc.

Accedeix a les tarifes de TRÀNSITS clicant en aquest enllaç

2. Carener i grua


La superfície total del carener és de 1200 m2 i disposa de dues grues, una de 20t i l’altra de 1,5t. Els socis amarristes disposen de dues pujades de grua i 12 dies de carener cada any, tot inclòs a la quota. Podran, a més, fer suspensions per motius de regates socials o regates en representació del club, d’una durada màxima de dos hores, també sense càrrec, si hi ha disponibilitat.

3. Piscina


El Club disposa d’una piscina i solàrium únics a Barcelona, on es pot prendre el sol i banyar-se al costat del mar i amb unes vistes espectaculars de la façana marítima de la ciutat: Colom, la Rambla del Mar i el Moll de la Fusta.

4. Hangar de rem


El Reial Club Marítim de Barcelona és l’únic club de Catalunya on el soci trobarà al seu abast el material necessari per practicar totes les modalitats de rem de banc mòbil: ioles clàssiques, bots de rem olímpic, plantxes, ioletes, ioles dobles i bots de rem de mar.

5. Simulador de rem


També conegut com a “foso”, “piscina de rem”, “màquina de rem”, és un dels pocs simuladors de l’Estat, únic a Catalunya. Pensat per no deixar de remar, siguin quines siguin les condicions meteorològiques. És el lloc on entrenar i practicar la tècnica en qualsevol moment.

6. Gimnàs


Fitness sobre el mar; això és el gimnàs del Marítim. Equipat amb tot el necessari per executar el teu programa d’entrenament. Un espai únic on practicar amb el·líptica, bicicleta, rem ergòmetre o entrenar amb peses i màquines observant les fantàstiques vistes a la façana marítima.

 

7. Biblioteca


A la biblioteca del Club podem trobar un ampli saló de lectura i una hemeroteca. Hi ha una gran col·lecció de llibres nàutics, obres de la literatura universal, planells, una secció de cartells d’exposició i una amplia col·lecció històrica del Marítim. Tot aquest material està a disposició dels socis, només cal avisar a la secretaria amb antelació.
A l’hemeroteca de revistes nàutiques s’hi troben les publicacions del Club.

8. Cafeteria


El lloc de trobada per excel·lència del Club, llest per acollir les millors converses al voltant d’un bon esmorzar, aperitiu, dinar, sota criteris de senzillesa i bona qualitat a preus especials de soci. Ubicada al bell mig de la seu amb les millors i més relaxants vistes del Port Vell.

9. Restaurant


El Marítim Restaurant pertany al prestigiós grup gastronòmic AN Grup. Amb una carta d’alta qualitat dins un espai singular ideal per moments especials. El soci té un tracte diferencial en forma d’un exclusiu menú de soci, un descompte sobre la carta i en altres restaurants del grup.