Passió pel Vent

Escola de Vela

El RCMB compta amb l’escola de vela reconeguda per la Federació Catalana de Vela i per la Real Federacion Española de Vela.

Es realizen cursos tant per a joves com per adults , en embarcacions d’un sol tripulant i en embarcacions de diverses tripulants.

A partir dels diferents cursos i de les estades d’estiu , aquestes persones tenen opció de continuar la seva formació a través del diferents equips de regata que té la nostra entitat.

Cursets de Vela

Lloc a ralitzar els cursos :

El curs es realitzarà a les intalacións del reial Club marítim de Barcelona situat en el Moll d’Espanya s/n (davant del Maremàgnum) telèfon 93.221.48.59, fax 93.221.55.66.

Per arribar-hi podeu agafar els autobusus V 17 i baixar al final del seu trajecte o bé la línea L3 del Metro “Drassanes” i creuar el pont “Rambla del Mar” que us porta al Maremàgnum.

Durada :

El curs consta de 2 sessions de 3 hores cada una, a realitzar en dissabtes o diumenges de 10:00 a 13:00 ( consultar calendari )

Els cursos seran mòduls acumulables i es podrà anar assolint els nivells de capacitació que marca la Federació Catalana de Vela ( Cada nivell aprox. 18 hores )

Equipament :

Roba còmoda, Calçat esportiu, Una jaqueta paravent, Gorra, ulleres de sol, una tovallola i una muda de recanvi. Hi ha vestidors a disposició del participants del cursos

FORMULARI D’ACCÉS

CURSOS ADULTS

FORMULARI D’ACCÉS

CURSOS INF. / JUV