Esports de Mar

Activitat Esportiva

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

1. Rem

El rem es pot practicar a diferents nivells d’intensitat i motivacions. Si et ve de gust et convidem a descobrir les diferents opcions que el RCMB et proposa :

RESULTATS I NOTÍCIES

REGLAMENT

CALENDARI

HORARIS ENTRENAMENTS

GALERIA

1.1. Rem de Lleure


Per completar el tradicional rem de competició , existeix la possibilitat de remar pel simple plaer d’etar navegant en un àmbit natural : llacs, ports, rius, canals, i mars són l’escenari de diferents trobades on les regates passen a un segon pla. S’afavoreix més la possibilitat de gaudir de la naturalesa mentre es navega, o sencillament l’alegria de compartir uns moments privilegiats de navegació amb amics.

1.2 Rem de Mar


Els bots de rem de mar sóm més robusts que els tradicionals per poder suportar la força de les ones i el xoc contre les aigües braves que pot haver-hi a la mar.
Aquesta opció ofereix una alternativa al rem olímpic molt més exigent tècnicament.

1.3 Rem Universitari


Els bots de rem de mar sóm més robusts que els tradicionals per poder suportar la força de les ones i el xoc contre les aigües braves que pot haver-hi a la mar.
Aquesta opció ofereix una alternativa al rem olímpic molt més exigent tècnicament.

1.4 Rem de Competició


El RCMB compta amb uns equips de regates formats per remers de totes les edats. Es fan entrenaments entre semana i regates els caps de setmana arreu de la geografia catalana, estatal i continental.

1.5 Rem Indoor


Els remergòmetres són unes màquines que permeten reproduir el moviment específic del rem en sec. Adaptats amb una pantalla electrònica, es calcula el desgast energètic del remer , la velocitat virtual i la distància recorreguda.
És una eina de treball per a l’aprenentatge , peró també per al treball fisic dels competidors.

2. Creuers

El Reial Club Marítim té una gran tradició en l’organització de regates de creuers , hem organitzat regates de tot tipus , d’altura , monotips , classics i d’epoca , solitaris i a dos , socials i vela llatina. En elles han participat regatistes de presitigi nacional i internacional.

RESULTATS I NOTÍCIES

REGLAMENT

CALENDARI

HORARIS ENTRENAMENTS

GALERIA

2.1 Lliga Social


Consta de nou probes al llarg d’any en curs.

2.2 Trofeu de la Mercè


Coincidint amb les ” Festes de la Mercè ” a la ciutat de Barcelona , el RCMB organitza una regata de creuers.
L’objectiu d’organitzar una regata d’aquest tipús és el de contribuir directament a la projecció de la nostra ciutat.

2.3 Regata Mini Barcelona


Regata del calendari Internacional de la ” Classe Mini ” i es qualificatoria per la Transat del any seguent a la seva celebració, regata per la qual han passat gran part del millors navegants mundials en solitari.

2.4 Regates d'Altures


El RCMB organitza regates d’altura
Els dies de regata son uns concerts d’emocions on les tripulacions humanes s’assemblen a un motor diesel, vibrant i deixant-se l’ànima a cada palada.

3. Vela Lleugera

El RCMB té en l’actualitat tres flotes de vela lleugera : Optimist , Làser i 420. Totes les flotes estan dirigides pel seu entrenador , la frecuencia de l’activitat és de tres caps de setmana al mes. Aquestes flotes participen , com a mínim, un cop al mes en regates a Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol.

RESULTATS I NOTÍCIES

REGLAMENT

CALENDARI

HORARIS ENTRENAMENTS

GALERIA